Hvordan bruger man egentlig en Fleshlight korrekt?

Sexlegetøj har længe været mainstream for kvinder, men har levet lidt af en skyggetilværelse for mænd. Dette har dog de seneste år ændret sig betydeligt, og mange mænd vælger nu at anskaffe sig en vaginavibrator (herefter benævnt som vibrator) som et ekstra pift til onanien.

Den absolut mest populære vibrator er Fleshlight, der er en mere diskret udgave af tidligere tidersvibratorer, der oftest ikke overlod meget til fantasien. Denne populære vibrator har fået sit navn, fordi den mest af alt minder om en lommelygte; men hvordan bruger man den egentlig. Læs videre her.

Sådan fungerer en Fleshlight

Første trin i denne miniguide handler selvfølgelig om hvordan en Fleshlight egentlig fungerer. Fleshlight er overordnet set et aflangt hylster med en åbning i den ene ende, hvor man selvfølgelig skal indføre ens penis.

Denne åbning er oftest formet som en rigtig vagina eller anus med læber og hele molevitten. Man kan endda få en Fleshlight, der er formet efter visse pornostjerners nedre dele. Selve materialet er lavet af det såkaldte Superskin materiale, der netop er designet til at efterligne den menneskelige hud til en realistisk følelse.

Superskin har yderligere fordele; faktisk er materialet også rigtig god til at holde på varmen, samt er utroligt nemt at rengøre. Der er desuden også en masse valgmuligheder mht. teksturer, når det drejer sig om det indvendige i en Fleshlight. Nogle teksturer passer bedst til nogle penistyper, hvorimod andre passer bedre til andre.

Sidst men ikke mindst, så kan man også vælge mellem forskellige stramhed, hvilket styres af en sugemekanisme ved åbningen.

Uanset hvad, så vil en Fleshlight sende din orgasme til stjernerne. Forskellen mellem din hånd og en Fleshlight kan faktisk sammenlignes med forskellen på en  hestevogn og en Lamborghini.

Forbered din Fleshlight

Nu hvor du kender det grundlæggende, så er det med at komme i gang. I stedet for blot at stikke kalorius ind i din Fleshlight, så kommer her to ting som det anbefales at man inkluderer i sin brug af sin Fleshlight.

Brug glidecreme

Ved at anvende en god glidecreme, så undgår du først og fremmest rifter og skrammer på din penis. Desuden vil lidt glidecreme føles langt bedre, og samtidigt give dig en langt mere realistisk følelse. Det er dog vigtigt at bemærke, at du kun skal bruge vandbaserede glidecremer; alle andre typer vil beskadige vibratorens materiale.

Sørg desuden for at vælge en mere tyndtflydende glidecreme, idet dette vil forøge den realistiske følelse, samt føles langt bedre.

Tilføj lidt varme til Fleshlight sessionen

Nu hvor din Fleshlight er ordentligt smurt, så er det nu tid til at tilføje varme til apparatet. Dette er nemlig sidste skridt til at fuldende processen med at efterligne det kvindelige kønsorgan på bedst tænkelige måde. Idet en Fleshlight jo netop er lavet med Superskin, så kan du roligt stole på, at den vil optage varmen og levere varen. Sådan opvarmer du din Fleshlight:

  • Metode 1: fjern hylstret fra dets plastikbeklædning, og placer det i en skål med varmt vand (et par minutter er rigeligt).
  • Metode 2: hvis du ønsker at gå mere videnskabeligt til værks, så har Fleshlight faktisk udviklet en varmestang, der kan indføres i Fleshlight. Fordelen ved at lange de ekstra kroner ud på en varmestang er, at den vil give en langt mere jævn varme gennem hele hylstret, og generelt er mindre rodet.

Brug dog aldrig en mikroovn, idet dette vil beskadige din Fleshlight. Fleshlight er en vaskeægte opgradering af din onani.