Få gang i datinglivet efter fødslen

Hvad end du har fået et barn med en partner, og måske især hvis du har fået et barn alene, så tager barnet stort set al din tid. Barnet er hele tiden først på din prioriteringsliste, og babyen kommer derfor ofte til at skubbe nogle af de andre ting, du ellers prioriterer højt, væk.

Det kunne for eksempel være kærligheden til en partner. Mange par vælger faktisk at gå i parterapi, efter de har født, simpelthen for at komme tæt på hinanden igen.

Men hvis ikke man allerede har en partner, hvordan kommer man så i gang med datinglivet igen, efter man har født? Og hvordan får man lige datinglivet til at passe sammen med forældrelivet? Det giver vi nogle svar på i denne artikel, så læs med, hvis du er klar til at date igen, nu som nybagt forældre. Du kan også læse mere her: https://www.peakcounter.dk/2018/10/31/faa-gang-i-kaerlighedslivet-igen-efter-foedslen/.

Netdating kan være en god måde at begynde på

Når man ikke har meget tid til overs, så handler det om at være meget påpasselig ikke at bruge tiden unødig. Derfor kan det være super godt at bruge netdating til at finde en potentiel datingpartner. På den måde kan du nemlig allerede have en god idé, om I er et godt match eller ej, og det forstørrer muligheden for succes på din date. Vil du vide mere om netdating, så anbefaler vi, at du besøger datingeksperten for råd.

Desuden er netdating en rigtig god måde at date på, når du har et spædbarn. Her er du nemlig ikke nødsaget til at forlade din baby, men kan ”gå på date” fra din sofa med barnet i dine arme.

Der er online datingsider for stort set alle slags dates for eksempel for homoseksuelle eller afrodating. Men der findes selvfølgelig også datingsider for enlige forældre. Her har du mulighed for ikke kun at finde en livspartner, men også en søster eller bror til din nyfødte baby. Det er to fluer med ét smæk!

Arranger pasning af din baby

Det kan være skræmmende at være uden sin baby, også selv om det kun behøver at være i nogle få timer ad gangen. Sandheden er, at babyen jo sikkert nok kan klare sig, hvis den er ladt i sikre hænder. Spørgsmålet ligger nok mest hos den forældre, der skal klare sig uden sin baby!

Men det er heldigvis kun et par timer én gang om ugen, du behøver at aftale med en babysitter eller en bedsteforældre, at de skal passe den lille. For i disse timer skal du nemlig ud af huset uden din baby.

Og det er lige godt, om det er til tennis, yoga eller sejlsport. Ideen er, at du skal ud af huset og møde nogle nye mennesker, som du potentielt kan invitere på date, hvis du fornemmer, at I har kemi. I virkeligheden er det meget let at mærke, om man har kemi med et andet menneske, når man møder dem, men det kræver altså et møde. Derfor er det bare med at komme ud og møde nogle mennesker, nu når der er styr på barnet derhjemme.